fredag 17 april 2020

Coronatider.

Resebranschen är för dagen totalt utslagen, i princip alla resor över hela världen har försvunnit. Åtgärden är säkert ordentligt underbyggd men det kommer få väldigt tuffa följder. Svea Travel är som tur e inte lika sårbart som många av de större aktörerna på marknaden. Detta att vi arrangerar reseupplevelser för mindre grupper innebär att vi kan ändra, specialisera och inrikta våra resor på ett sätt som de stora jättarna inte kan.

Vi fick ju som bekant ställa in både vår Amerikaresa samt Seniorresa till Phuket nu till våren. Som det ser ut nu så räknar vi med att vara igång igen med resan till Rhodos i september och Seniorresan till Phuket i oktober. Tittar man på smittspridning så har Thailand varit mycket bättre på att hålla emot Corona och medan Sverige för dagen har ungefär 1 200 konstaterat smittade på en miljon invånare. I Thailand är den siffran 40. Vill man undvika Corona så är det således i Thailand man bör vara, inte i Sverige.

Hur som helst, vi håller ut och vänta på att det skall lugna ner sig sedan önskar vi både nya och gamla resevänner välkomna med på våra kommande resor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar