måndag 18 december 2017

Paris!

Ingen har väl glömt den regniga söndagen i januari då Maharajah krossade konkurrenterna i Prix dÁmerique! Till kommande upplaga av det stora loppet kanske vi kan hoppas på någon annan svensk deltagare i hetluften...

Som vanligt så åker vi ju ner till Paris sista helgen i januari och precis som vanligt så brukar vi ha det mycket revligt tillsammans med glada vänner! Vi reser ner på fredagen och hinner nog med lite ost & vin innan natten lägger sig över takåsarna i Paris.

På lördagen åker vi ut till Grosbois och hälsar på ute vid "borgarna". Anders Lindqvist brukar ha en stressig dag med många besök denna dag men nog skall även vi kunna knalla över och ta en titt. Vi hinner även med en lunch innan det bär iväg till Vincennes för lördagens tävlingar där Prix du Luxenburg är huvudnumret.

Lördagskvällen avslutar vi med en god middag. Efter frukost på söndagsmorgonen så tar vi åter sikte på Vincennes och den stora tävlingsdagen. För dig som inte varit nere på Prix dÁmerique så kan jag bara säga att det är en häftig upplevelse. De svenska hästarna brukar ofta stå i bra odds så liret borde ju dessutom gå bra. Beroende på hur mycket stålar som spelats in så väntar Paris söndagskväll på oss efter tävlingarna.

På måndagen hinner vi med att ta en titt på staden med "turistögon" men för de som önskar så är det trav ute på Vincennes även denna dag! När kvällen nalkas så är det dags att åka upp till flygplatsen för resa mot Stockholm/Arlanda där vi landar senare på måndagskvällen.

En fullmatad travhelg där vi hinner med trav i tre dagar! Dessutom skall vi äta god mat och naturligtvis mumsa trevliga ostar. Eftersom vi bara har max 10 platser så är det först till kvarn som gäller. Gör en intresseanmälan omgående för att vara säker på en plats. Den är inte bindande utan bara för att platserna skall garanteras i rätt ordning.

Läs mer här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar