onsdag 31 maj 2017

Svensk så kallad sommar...

Ena dagen 27+ och nästa 6 grader med blåst och regn! Svensk sommar är aldrig något att räkna med. Med några månader kvar så jobbar vi nu för fullt med planeringen inför höstens sensommarresa till Rhodos. Som vanligt så bor vi på ett bra "All Inclusive", genomför trevliga utflykter och aktiviteter och ser till att vi får en kanonvecka tillsammans. Vi har några platser kvar och vill du hänga med på en trevlig resa ner till Rhodos i september så är du mer än välkommen med en förfrågan...

Utresa 24/9 från Stockholm/Arlanda alt. Göteborg/Landvetter.

Läs mer här!


Svea Travels Vinterträff. Redan nu har vi fått flera frågor kring Vinterträffen. Många undrar vart det bär kommande vinter. Precis som vanligt så avslöjas detta den 1 september så det är bara till att härda ut.

Svea Travels webshop. Nja, det är väl egentligen ingen stor webbutik men i alla fall en sida där vi tipsar om olika smarta reseprylar när man är ute och far. De flesta har väl tröttnat på de uppblåsbara nackkuddarna och skulle väl vilja unna sig något bättre?! Och visst vore det väl smart att ha med en liten powerbank så du aldrig blir utan batteri till din mobil eller surfplatta. Du hittar flera smarta tips här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar