fredag 27 januari 2017

Ett fåtal platser kvar till vårens Seniorresa till Phuket...

Svajande palmer, god mat, trevligt resesällskap och en härlig gemenskap, det är "Seniorresan till Phuket". Svea Travel arrangerar sedan flera år denna resa som blivit mycket populär bland resenärena. Vi har ofta gäster som återkommer och det är den goda gemenskapen och en personliga känslan som ofta nämns. Vi reser ner i en mindre grupp på högst 14 personer och detta är just för att vi skall kunna säkerställa en hög service och en mer personlig reseupplevelse. 2 veckor på Phuket när ön är som bäst.
Vi genomför ett flertal aktiviteter och utflykter under vår vistelse på Phuket och med ett 25tal resor till just Phuket i bagaget så kan vi lova platser och upplevelser dit de vanliga charterbussarna aldrig når. Även om vår resa är en "Seniorresa" så är alla "vuxna" människor mer än välkomna att medverka.

Vi reser från Stockholm/Arlanda alt. Köpenhamn/Kastrup och använder alltid Thai Airways. I och med detta val av flyg så erbjuds våra resenärer en flygresa i toppklass med ett av världens bästa flygbolag. Väl nere på Phuket så bor vi på 4 stjärnigt Resort vid Kata beach. För mer information om vår Seniorresa till Phuket så kan du klicka på länkarna till höger på sidan. Där finner du mer information om resan och där kan du även göra en intresseanmälan. Eftersom vi endast har högst 14 platser på våra resor så brukar dessa gå åt ganska snabbt så om du är intresserad av vår resa så bör du göra en prelbokning omgående. Bokningen är INTE bindande utan bara för att vi skall kunna erbjuda vår resa vartefter bokningar kommer in. Du vet väl att du även kan lägga till "3 dagar i Bangkok" på din Seniorresa till Phuket!

Välkommen med på Seniorresan till Phuket, resan du aldrig gjort...

Klicka här för mer info.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar