fredag 15 juli 2016

Vanlig svensk sommar...

Vi är nu mitt inne i juli och det verkar bli en klassisk svensk sommar. Jag har sett massvis med röd-shortsade sommarpappor som i regnet släpar runt på gnälliga barn mellan varuhus och "sommaraktiviteter". Tycker lite synd om alla. Det är jobbkarusell 48 veckor på året så har man dessa ynka 4 veckor där allt skall flyta på med sol och bad.

Fler och fler har börjat senarelägga sin semester då det faktiskt brukar vara betydligt stabilare och bättre väder i augusti-september. Att använda semestern till att dra till Thailand denna period rekommenderar jag starkt. Eftersom många är rädda för "regnperioden" så är det billigare, lugnare och bättre på t. ex. Phuket då, än under högsäsongen. Det regnar inte speciellt mycket oftare då men visst kan det komma några behagliga skurar som svalkar skönt i hettan.

På vår hemsida kan du söka efter både flyg och hotell till absolut lägsta pris och två veckor på Phuket med familjen blir oftast betydligt billigare än en vecka på Gotland under högsommaren. För dig som tänker framåt så föreslår jag att du genast gör en intresseanmälan till höstens Berlinweekend! En kanonhelg som alltid brukar vara kul.

Nu får vi hoppas att solen tittar fram lite med så att alla shortspappor skall orka hålla ihop. Må gott så hörs vi igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar