onsdag 27 oktober 2010

Hösten inbjuder till kryssningar.

PÅ söndag ställer vi om till vintertid och då blir det mörkt ännu tidigare! Det här är förstås inte roligt alls. Det är nu som planeringen inför kommande solsemestrar börjar.

Ett annat sätt att snabbt “komma bort” ett litet tag är ju att välja en kryssning. Det finns ju ett stort antal avgångar från Stadsgården, Frihamnen och Värtahamnen att välja på. Min personliga favorit är Ånedinlinjens charmiga fartyg, m/s Birger Jarl. Att kryssa med detta fartyg innebär att man kryssar “på riktigt”. Här är det inga hissar, glasade trappor med kromade räcken osv. Nej på Birger Jarl så är det runda mässingsfönster i hytterna och man kan känna doften av fartygsdiesel nere i fartyget.

m/s Birger Jarl tar endast 340 passagerare så trivseln är stor. Maten ombord är av hög klass och underhållningen ombord passar alla 50+ are som hand i handske. Jag kan verkligen rekommendera en kryssning med m/s Birger Jarl.

För er som är, eller vill bli medlemmar i Senior reseklubben så har Ånedinlinjen alltid extra låga kampanjpriser för er. Uppge bara “SVEA” när ni ringer och bokar så får ni det för dagen absolut lägsta priset! Är du inte medlem så kan du kostnadsfritt bli det här!

topbild11

 

Om ni vill ha en riktigt trevlig kryssning på Östersjön så här i höstmörkret så bör du boka omgående. Just nu så har Ånedinlinjen riktigt bra priser ombord och glöm inte att uppge koden “SVEA” när du bokar!

Telefon till Ånedinlinjens bokning:

08-456 22 00

1 kommentar:

  1. Vi har precis anmält oss till senior reseklubben och bokat resa med Ånedin!
    Tack...

    Mvh, Lillemor

    SvaraRadera